ទំនាក់ទំនង
អាហាររបស់សត្វ
សិក្សាបន្ថែម
អាហាររបស់សត្វ
អាហាររបស់សត្វ
ក្នុងនាមជាអ្នកផ្គត់ផ្គង់ផលិតផលអាហារសត្វឈានមុខគេ De Heus គាំទ្រដោយផ្ទាល់ដល់កសិករចិញ្ចឹមសត្វ និងអ្នកផលិតប្រូតេអ៊ីនសត្វដូចជា សាច់ ទឹកដោះគោ ជាដើម។
អាហារសត្វ
សត្វស្លាប
សត្វស្លាប
ទា
មាន់ស្រួយ
សត្វមាន់សាច់
សត្វស្លាប
ការចិញ្ចឹមត្រី
ការចិញ្ចឹមត្រី
ត្រីប៉ង់ហ្គាស៊ី
ត្រីរ៉ស់
ត្រីទីឡាប៊ី
កង្កែប
ការចិញ្ចឹមត្រី
ជ្រូក
ជ្រូក
កូនជ្រូក
មេជ្រូក
សត្វចិញ្ចឹមសម្រាប់សាច់
ជ្រូក
ការស្រាវជ្រាវ និង អភិវឌ្ឍន៍
គុណភាព
ផលិតផលរបស់យើង
សត្វបក្សី
សត្វបក្សី
News
Insights
សាក្សី
អំពីយើង
អំពីយើង
អំពីពួកយើង
Our Purpose
De Heus countries
ភាពរឹងមាំ
ភាពរឹងមាំ
Global challenges
Responsible feeding
ម៉ឺនុយ
ប្រទេស De Heus
អាហាររបស់សត្វ
អាហាររបស់សត្វ
ផលិតផលរបស់យើង
សត្វបក្សី
សត្វបក្សី
អំពីយើង
អំពីយើង
ភាពរឹងមាំ
ភាពរឹងមាំ
ទំនាក់ទំនង
ប្រទេស De Heus
ភ្ជាប់ជាមួយយើងតាមបណ្តាញសង្គម
Back
អាហាររបស់សត្វ
សត្វស្លាប
ការចិញ្ចឹមត្រី
ជ្រូក
ការស្រាវជ្រាវ និង អភិវឌ្ឍន៍
គុណភាព
សត្វបក្សី
News
Insights
សាក្សី
អំពីយើង
អំពីពួកយើង
Our Purpose
De Heus countries
ភាពរឹងមាំ
Global challenges
Responsible feeding
Back
សត្វស្លាប
ទា
មាន់ស្រួយ
សត្វមាន់សាច់
ការចិញ្ចឹមត្រី
ត្រីប៉ង់ហ្គាស៊ី
ត្រីរ៉ស់
ត្រីទីឡាប៊ី
កង្កែប
ជ្រូក
កូនជ្រូក
មេជ្រូក
សត្វចិញ្ចឹមសម្រាប់សាច់
ការស្រាវជ្រាវ និង អភិវឌ្ឍន៍
Applied research
Collaborations
Research farms
សាក្សី
ការផ្តល់អំណាចដល់កសិកម្មជ្រូក៖ ភាពជោគជ័យរបស់អ្នកស្រី Porn Davy ជាមួយអាហារសត្វ De Heus
ការផ្លាស់ប្តូរប្រពៃណី៖ របៀបដែលអាហារសត្វ De Heus បានផ្តល់អំណាចដល់កសិដ្ឋានមាន់របស់លោក Yem Kimsay
សាក្សី វៀតណាម
“ខ្ញុំមានទំនុកចិត្តអំពីអ្វីដែលយើងកំពុងធ្វើឥឡូវនេះ។ យើងកំពុងរីកចម្រើនតាមវិធីត្រឹមត្រូវ”
German poultry family Specken
Testimonial Stecklein family
Testimonial González García family
Testimonial Tonetto Family
Back to De Heus កម្ពុជា
Sustainability new
Our Responsible Feeding approach in practise
ចីរភាព
14 មិថុនា 2023 - 5 minutes
Helping farmers in South Africa reduce their use of antibiotics
អានអត្ថបទ
ចីរភាព
12 មិថុនា 2023 - 6 minutes
Pioneering the use of residual flows in animal feed
អានអត្ថបទ
29 មីនា 2022 - 5 minutes
R&D updates: Innovating across the globe
អានអត្ថបទ
29 មីនា 2022 - 5 minutes
Our approach to sustainable soy
អានអត្ថបទ
Select your country
You are currently visiting the Global website
Global
Global
Global
English
Close